DE CE IZOLAȚIE DIN LÂNĂ DE OAIE?

Izolatiile din lana de oaie sunt acum utilizate pentru izolarea termică, sunt apreciate calitățile acustice deosebite, dar si excelenta rezistenta, durabilitatea și impactul asupra mediului redus.
Utilizata ca izolatie termica intre pereti, atat la interior cat si la exterior dar si pentru izolarea termica a acoperisurilor.

Înainte de izolație din lână de oaie de la răspândirea în industria construcțiilor, dintr-o nișă de piață mica, în cazul în care acestea au fost limitate, iar rezultatele au fost vazute de către un număr tot mai mare de experți, în prima ipoteza cea de izolatie de calitate datorita lânei de oaie, de asemenea, foarte util în construcții.Omul, cu ea, face bunuri de folosință îndelungată, cum ar fi produse de îmbrăcăminte, covoare și tapiserii, dar în trecut a folosit fibra chiar si pentru aplicatii extreme, cum ar fi vele de nave Vikinge și calatafature scândurile cu smoală și lână pentru impermeabil coca.

Astăzi, vechea ipoteză că lâna nu este potrivită pentru o construcție sa transformat din scopuri în certitudine. Și "acum este dovedit in teren că" mulează, "izolația din lână de oaie posedă caracteristici unice și o mare flexibilitate în utilizare. În cele din urmă ne întoarcem din nou pe tema GER mongol. Se poate spune cu siguranță că acest lucru este cel mai mare și cel mai lung "experiment" făcut vreodată pentru a testa puterea și eficiența unui material de construcție, realizat într-un "laborator de climă", de trei ori mai mare decât Franța. Cu acesata veți obține o înțelegere directă a controlului constant "de lucru", umiditatea și temperatura din lână, în același loc, în structurile clădirilor noastre.Alti factori alegerii izolației din lână de oaie sunt rezistenta, durabilitatea excepțională și eficiența acestei fibre.
Lâna de oaie este formată în principal de lanțuri de aminoacizi care formează o macromoleculă numita keratina. Keratina face parte din grupul "super-molecule", care laboratoarele din intreaga lume incearca sa copieze pentru a exploata proprietățile lor în industriile de înaltă tehnologie. In natura, aceste fibre au un rol atunci când este necesar de protecție, rezistență și durabilitate. Aceste materiale sunt proteinice: panza de paianjen (cea mai rezistentă și elastică de Kevlar și oțel), chitină și cheratină, capabil, acesta din urmă, să reziste la solicitări termice și mecanice puternice.

IZOLAȚIE TERMICĂ ȘI ACUSTICĂ DIN LEMN DE PLUTĂ

Panourile sunt realizate numai cu plută și sunt comprimate la cald, caracteristicile termo-acustice de izolare rămânând neschimbate în timp.

Panourile pot fi folosite ori de câte ori există necesitatea de a izola termic și/sau acustic, în cavități, sau pentru realizarea de izolatie in straturile exterioare.

Dimensiunile panourilor sunt variate și aplicabilitatea lor este diversă, de la montaj în structura pereților, acoperișului sau podelelor, în zidărie dar și în șapă.@ Copyright 2017 ELECTROCARPAT.ro